Aanmelden HeyFiets Drunen

Meld je nu aan als testrijder voor extra korting!

Ervaar het plezier en gemak van elektrisch rijden met HeyFiets! Voor een vast bedrag per maand toveren wij jouw huidige fiets om tot een stoere e-fiets.

De Beste E-Fiets? Jouw Fiets + HeyFiets!

Met je HeyFiets abonnement krijg je toegang tot:

  1. HeyZap: een voorwiel met superkrachtige elektromotor

  2. HeySap: stoere oplaadbare batterij en slimme controller

  3. HeyTrap: een sensor die de motor automatisch aanstuurt

HeyFiets Proto.png

Zorgeloos & Betaalbaar:

Voor maar €19.25* per maand (*met kortingcode, normaal €25) heb jij al je eigen stoere elektrische fiets. Zorgeloos, betaalbaar en altijd direct opzegbaar. 

Testrijders in Drunen en Omstreken:

Wat mooi dat jij mee wilt doen als HeyFiets testrijder in Drunen! Als testrijder maak je blijvend gebruik van een fors verlaagde introductie prijs van €19,25 per maand.  Daarbij krijg je als lid van deze exclusieve club eerste gebruikers nu al toegang tot de allernieuwste versies van HeyFiets!

 

Jouw feedback wordt gelijk ook gebruikt voor de volgende updates. Daarom vragen wij je tot maximaal 2x per maand een paar minuten de tijd te nemen om ons feedback te geven.

Zo Werkt De Aanmelding

Vul het formulier hieronder in. Zodra we gegevens hebben ontvangen gaan we voor jou aan de slag. We nemen dan z.s.m contact op voor een afspraak en maken zeker dat ook jouw fiets elektrisch kan.

Aanmelden als testrijder

Vul de onderstaande gegevens in zodat we je een abonnement voor je op kunnen stellen

Je Bouwt Mee Aan De Toekomst

Wij geloven dat de elektrische fiets de stad weer van de auto kan heroveren. Zo worden steden mooier, gezonder en brengen we mensen weer dichter bij elkaar (maar niet de dicht ;-)). Door mee te doen aan de HeyFiets bouw jij mee aan de nieuwe technologieën die nodig zijn om te zorgen dan wij allemaal sneller en vrijer door de stad kunnen verplaatsen!